Zakelijk of privé een elektrische auto leasen

Steeds vaker kiezen mensen ervoor om zowel zakelijk als privé een elektrische auto te gaan rijden. Dat komt omdat autobouwers steeds meer elektrisch aangedreven auto’s op de markt brengen. Ook een autofabrikant moeten voldoen aan strengere regels voor een lagere CO2-uitstoot. Hoe meer elektrische auto’s een fabrikant verkoopt hoe lager de CO2-uitstoot van zijn hele wagenpark zal zijn. Het aanbod elektrische auto’s wordt met de dag groter. Een paar voorbeelden van veel geleasede elektrische auto’s zijn; Volkswagen ID3 en ID4, Renault Zoe, Peugeot e-208, Opel Corsa, Kia e-Niro, Nissan Leaf, Citroën e-C4 en de Hyundai Kona. Een elektrische auto leasen kan zowel zakelijk als privé. Wanneer je zakelijk een elektrische auto leaset is de bijtelling 12% van de aanschafwaarde terwijl je voor een diesel- of benzineauto 22% bijtelling betaald. Lease je privé een elektrische auto, dan betaal je tot 2025 geen wegenbelasting.

Specialistische hulp bij het leasen van een elektrische auto

Denk je erover om een elektrische auto te leasen dan kun je wel specialistische hulp gebruiken. Die vind je bij elektrischeautolease.nl. Zij hebben zich gespecialiseerd in het samenbrengen van mensen die een elektrische auto willen leasen met het juiste leasebedrijf. Op de website kun je elektrische auto’s met elkaar vergelijken en zo het meest geschikte model vinden. Zeker wanneer je gaat voor private lease kun je wel hulp gebruiken. Er zijn namelijk al heel wat elektrische auto’s beschikbaar voor private lease. Door het grote aanbod wordt ook de leaseprijs lager en daarmee wordt private elektrisch leasen ook aantrekkelijk. Bij het privé leasen betaal je een vaste prijs per maand en dat is inclusief de onderhoudsbeurten, de keuring én de wegenbelasting. Je kunt een lease-looptijd vaststellen tussen de drie en vijf jaar. Tijdens die looptijd betaal je altijd hetzelfde maandbedrag.

Wat doet elektrischeautolease.nl

Mensen die privé een elektrische auto willen leasen kunnen wel hulp gebruiken. Elektrischeautolease.nl heeft experts die je kunnen helpen met het vinden van de juiste elektrische auto én de juiste leasemaatschappij. Er zijn steeds meer auto merken die elektrische modellen op de markt brengen. Daarom is het makkelijk dat je op de site meerdere elektrische auto’s en modellen met elkaar kunt vergelijken. Zorg ervoor dat je vooraf al een lijstje hebt gemaakt met je eisen en wensen. Dat werkt wat makkelijker bij het vergelijken en zo maak je de juiste keuze. Je kunt ook de aanbieder kiezen die het beste bij jou past. Wanneer je hierbij hulp nodig hebt staan de experts van elektrischeautoleasen.nl voor je klaar. Het is mogelijk om meerdere offertes van verschillende leasemaatschappijen aan te vragen. Zo krijg je precies dat leasecontract en die elektrische leaseauto die bij jou past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *