Private lease met korte looptijd?

  • door
Automotive

Je denkt aan een private lease om welke reden dan ook maar wilt niet vastzitten aan een lang contract? Dan is private lease korte looptijd een goede keuze uitermate geschikt als je eerst eens wilt proberen of leasen überhaupt wel bij je past. Door de korte looptijd zit je niet vast aan een lang contract. Je kunt al kiezen voor een looptijd van 12 of liever iets langer 24 maanden. Met een korte looptijd kan private lease ideaal zijn als je kortstondig een auto nodig hebt en geen kosten wilt maken met de aanschaf van een auto. Je vrouw heeft een auto nodig voor haar werk, gezinsuitbreiding of moet je zelf plotseling tijdelijk verder van huis gaan werken? Allemaal dingen die kunnen gebeuren en waar private lease een oplossing kan zijn.

Voordelen private lease met korte looptijd

Als eerste is het fijn dat je snel beschikt over een auto zonder hoge aanschafkosten. Dat zou immers zonde zijn omdat je de auto toch maar voor een korte periode nodig hebt vandaar dat dan private lease korte looptijd een oplossing is. Wat zit er allemaal in het contract inbegrepen?

  • Verzekering;
  • Wegenbelasting;
  • Onderhoud;
  • Reparaties;
  • Vervangend vervoer en pechhulp;
  • Geen onverwachte kosten.

Dus kun je zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand. Het enige wat je nog hoeft te doen is zelf te tanken.

Private lease bij Bynco

Bij Bynco heb je al een private lease korte looptijd contract van 12 maanden. Zo rij je al een prachtige en zuinige 5 deurs Citroën C1 voor € 221,- per maand met 5000 kilometer per jaar inclusief airco. En natuurlijk wordt deze thuis afgeleverd en daar verder alles afgehandeld. Je krijgt zelfs 14 dagen bedenktijd, bevalt het toch niet dan haalt Bynco de auto gewoon weer op!