Koplampen polijsten

  • door
Winston's

Nooit geweten dat koplampen polijsten zoveel verschil kan uitmaken. Een tijd geleden heb ik een tweedehands wagentje op de kop kunnen tikken. De prijs was niet hoog en dat kon je ook zien aan de staat van deze wagen. Echter was de vorige eigenaar alles behalve zuinig geweest op dit voertuig. Een spons en een sopje had deze wagen nooit gezien.

Het eerste wat ik dan ook deed, was meteen naar een wasstraat gaan om weer een beetje kleur op het carrosserie te krijgen. Winston’s was het bedrijf waar ik eigenlijk altijd heen ga om mijn voertuig te laten wassen. Hier nemen zij de tijd voor en het resultaat is altijd geweldig.

Auto reinigen

Ook de koplampen laten polijsten

Omdat mijn nieuwe aankoop een beetje veel aandacht nodig had, heb ik hier een afspraak gemaakt. Niet alleen voor het schoonmaken van het interieur en het exterieur, maar ook om de lampen eens onder handen te nemen.

Wauw, dat was het enige wat ik kon uitbrengen toen ik mijn wagen weer instapte. Het leek een totaal ander voertuig geworden, zo mooi. Zowel de binnen, maar ook de buitenkant zagen er stralend uit. De lampen gaven een heel helder licht, dankzij de polijstbeurt. Vol trots ben ik nu de eigenaar van wat voorheen een lelijk eendje was, maar nu een prachtige zwaan.

Koplamp polijsten

Auto schoonmaken?

Ben jij ook van plan om jouw wagen, caravan of bestelbus schoon te laten maken, kom dan naar Winston’s Car Cleaning Center.