Heeft u al een stromer?

Ik ging altijd op de fiets naar mijn werk, maar toen ik een ander huis gekocht heb, werd het wel heel ver fietsen. Ik was nu meer dan een uur onderweg en dat was niet iets waar ik heel vrolijk van werd. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik het beste mijn reistijd kon inkorten en ik heb toen gezien da ik niet direct op de auto hoefde over te stappen. Ik vind het namelijk wel heel fijn om na het werk gewoon even iets fysieks te doen en in principe ben ik ook niet tegen de fiets. Ik heb toen van meerdere mensen gehoord dat ik eens moest gaan kijken of een stromer iets voor mij zou kunnen zijn. Ik had nog nooit van een stromer gehoord, dus ik wist niet meteen waar het over ging toen het over de stromer ging, maar ik ben niet de meest onhandige persoon, dus ik ben gaan kijken wat ik online allemaal over de stromer kon vinden. Ik heb toen gegoogeld en ik heb gezien dat wanneer je meer over een stromer wilt weten, je het beste even naar de site van stromerpedelec.nl kunt gaan. Ik heb uiteraard ook nog even gekeken of er andere sites waren waar ik meer over de stromer te weten kon komen, maar ik vond veruit de meest interessante informatie hier op de pagina. Ik wilde daarom ook even goed bekijken wat ik hier allemaal kon vinden en ik kan u zeggen dat hoe langer ik hier op de site aan het lezen was over die stromer, hoe meer ik in de gaten had dat dit echt iets voor mij zou kunnen zijn. Ik heb namelijk gezien dat wanneer je een stromer koopt, je snel van A naar B kunt gaan omdat het ‘gewoon’ een soort heel snelle fiets is. Dat was iets waar ik goed mee uit de voeten zou kunnen en ik ben daarom ook gelijk gaan kijken of het mogelijk zou zijn om een stromer te kopen. Ik wist dat mijn baas groene vervoersmiddelen heel erg toejuichte dus ik ben gaan kijken of hij ook een duit in het zakje wilde doen. Dat bleek hij wel te willen, dus ik heb hier al heel snel een stromer besteld.

Ik ben zeer blij met mijn stromer

Ik heb de stromer nu een tijdje in huis en ik ben hier uitermate tevreden over. Ik kom heel eenvoudig van A naar B en ik ben overal binnen een uur. Dat was het doel dat ik voor ogen had en ik vind het daarom erg prettig dat ik nu de trotse eigenaar van een stromer ben. Ik merk gewoon dat het heerlijk is om je hoofd even door te laten waaien na een lange werkdag.

Wilt u meer weten over dit vervoersmiddel?

Mocht u meer willen weten over de stromer, dan kunt u gewoon even:

  • Naar de site stromerpedelec surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer kijken of u er ook niet een zou willen bestellen

Ik hoop dat u hier ook kunt vinden wat u nodig heeft om u goed te kunnen verplaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *